top of page
LOGO traiteur kok aan huis eten voeding

-Over Dejager Service-

Kok aan huis

Dejager Service is ontstaan door passie voor koken met verse en biologische producten. Van kinds af aan was ik (mede door de mama) geïnteresseerd in koken en alles errond.

Vandaar dat ik naar de hotelschool van Koksijde ben gegaan. Dankzij deze opleiding die ik daar gekregen heb had ik een stevige basis om van slag te gaan voor stages die ik ondermeer heb gedaan in De Jonkman** en Chateau Du Mylord**.

 

Mijn keuze was ook snel gemaakt van welke richting van koken ik naar toe wou gaan.

Biologisch, vers en zelfgemaakt met de beste producten. 

Natuurlijk leer je niet alles op school en is het ook belangrijk om ervaring rond koken op te doen. Zo heb ik de kans gehad om toch met enkel topchefs samen te werken zoals Sergio Herman, de Boxy's, David Bertolozi en Roger Vandamme. Verder heb ik ook jarenlang gewerkt als sous-chef in brasserie Venti en restaurant De Karper.

 

Na deze ervaringen en kennis die ik heb meegekregen ben ik mijn eigen weg ingeslagen met Dejager Service om mensen zoals u te laten genieten van een heerlijk menu die aangepast is aan uw smaak. 

- Onze diensten-

Onze diensten bestaan uit verschillende zaken zoals:

  • Kok aan huis

  • Traiteur

  • Catering en organisatie voor events 

  • Catering voor bedrijven

In onze diensten staan we steeds klaar om u de beste oplossing te geven. 

We bekijken elk feest of event samen met u en passen niet allen ons menu aan naar uw wensen.

Maar ook denken we mee hoe u en uw gasten er nog meer zullen van kunnen genieten. Dankzij onze ervaring waarover wij beschikken zien en horen wij vaak dat er een detail wordt vergeten. Dit is natuurlijk spijtig want stress en een event horen niet samen. Dat vindt u toch vast ook? 

Neem steeds vrijblijvend contact voor meer info.

bottom of page